Van 1,5 meter samenleving naar 1,5 meter samenwerking

Sinds COVID-19 werken we massaal thuis. In een razendsnel tempo zijn online meetings, trainingen en werkvormen ‘normaal’ geworden en doen we bijna niet anders meer. Maar is dat nu echt het nieuwe normaal? Is dat ècht de manier waarop we met elkaar willen samenwerken in de 1,5 meter samenleving?

Organisaties en teams zoeken inmiddels steeds meer naar mogelijkheden om mensen weer bij elkaar te brengen. Want we missen de verbinding met elkaar èn met de organisatie. We willen weer samen met anderen zijn. Vaak in hybride vormen: deels offline en de rest van het team volgt via Teams, Zoom of Skype. De behoefte om elkaar weer echt te ontmoeten is groot. Want we willen met elkaar delen wat er in de afgelopen maanden is gebeurd, zowel privé als op het werk.

Hoe geven we de 1,5 meter samenwerking vorm? Wat neem je mee uit de afgelopen periode? Wat laat je achter je? Wat heeft je verrast? Wat heb je over jezelf geleerd en wat over je collega’s? En vooral: hoe komen we weer met elkaar – en met de organisatie – in verbinding? Het is een goed moment om hier samen bij stil te staan. We weten dat de 1,5 meter samenleving nog wel even voortduurt. Hoe geven we de teamdagen, medewerkersbijeenkomsten of townhall-meetings vorm?

Donders HRM en Spring-Veer gaan je helpen. Op maat gemaakte work- en funshops, trainingen en theatervoorstellingen over de 1,5 meter samenwerking. Meer weten? Laat dan hier je gegevens achter. Wij nemen contact met je op en lichten de mogelijkheden graag toe. Online of offline, maar altijd met koffie (of thee). 🙂

Hartelijke groet,
Veerle Brans – Spring-Veer Workshops & Trainingen
Ingrid Donders – Donders HRM

Voor eventuele vervolgacties die voortkomen uit de gesprekken worden separate prijsafspraken gemaakt.