Donders HRM bestaat 10 jaar!

2023 is een heel bijzonder jaar voor ons. We bestaan namelijk 10 jaar. En daar zijn we ontzettend trots op! Om deze feestelijke mijlpaal niet onopgemerkt voorbij te laten gaan, vieren we onze verjaardag een jaar lang met iedereen die in het afgelopen decennium ons pad kruiste. Want een jubileum behaal je niet alleen; dat doe je sámen. 

In de komende periode zetten we onze klanten van het eerste uur en alle klanten die zijn gevolgd dan ook in het zonnetje. Zo ook onze samenwerkingspartners en volgers. Onder andere met mooie verhalen, winacties en goed gevulde cadeautassen. Houd onze jubileumpagina dus in de gaten, want wordt vervolgd!

Samengewerkt? Vraag een cadeautas aan!

Was jij een opdrachtgever of samenwerkingspartner van ons in de afgelopen 10 jaar? Dan heb ook jij bijgedragen aan deze mijlpaal! En daar zijn we je ontzettend dankbaar voor. Als blijk van waardering hebben we daarom een cadeautas voor je samengesteld. Klik op de button hieronder en vraag ‘m – helemaal gratis – aan.

Terugblikken en vooruitkijken

Ze komt uit een ondernemersgezin, is een initiatiefrijk type en vrijheid en onafhankelijkheid zijn haar grootste drijfveren. Voor mensen die Ingrid Donders goed kennen is het dan ook geen verrassing als zij – na 13 jaar in loondienst gewerkt te hebben – in 2013 voor zichzelf begint. De keuze om met Donders HRM te starten, daar heeft ze geen moment spijt van gehad, zo vertelt ze nu stellig. “Ik ga nog iedere dag helemaal ‘aan’ voor mijn werkzaamheden als zelfstandig ondernemer. Vanuit mijn passie voor het in beweging brengen van mensen, teams en organisaties. Dan weet je dus ook precies waar je al zo lang zo hard voor aan het werken bent. Ik ben een blij mens.”

hr business partner | Donders HRM | Ingrid Donders

Klanten aan het woord

In 10 jaar Donders HRM zijn veel mooie samenwerkingen ontstaan. Langlopende en uitgebreide, korte en krachtige, en alles daartussenin. In ‘Klanten aan het woord’ sta ik tijdens het jubileumjaar bij een aantal partnerschappen stil.

In dit artikel blikt Anne-Fleur Wanders, HR director en HR project leader Europe van watertechnologiebedrijf Xylem – klant van het eerste uur – op de samenwerking terug.

In dit artikel blikt Agnes Verbunt, senior HR-adviseur van woningcorporatie Mooiland – klant van het laatste uur – op de samenwerking tot zover terug.