HR vraagstukken

Ondernemers en organisaties schakelen Donders HRM als interim HR professional in voor verschillende vraagstukken, bijvoorbeeld:

Strategie

Ik ben een ondernemer, maar ik heb geen tijd om een HR beleid in mijn onderneming op te zetten. Kunnen jullie mij helpen?

Reorganiseren

We gaan reorganiseren en hebben hierbij advies en begeleiding nodig. Kan Donders HRM ons helpen?

Werkprocessen

We willen onze (HR) werkprocessen opnieuw inrichten en optimaliseren. Kunnen jullie dit traject begeleiden?

Interim HR

Wij hebben tijdelijk onderbezetting door verlof of een speciaal project. Kunnen jullie voor een interim HR professional zorgen ter vervanging of als extra ondersteuning?

HR instrumenten

Wij hebben behoefte aan een personeelshandboek, een ontwikkelingscyclus, een onboarding programma of een gedegen verzuimbeleid. Willen jullie ons helpen dit te ontwikkelen?

Advies

Onze onderneming is te klein voor een HR afdeling, maar wij willen wel een aantal uren per week of per maand een interim HR professional in huis. Wat kunnen jullie voor ons betekenen?

Naast interim HR opdrachten bieden we ook het HR abonnement (een vast aantal uren per week of per maand advies inhuren tegen een scherp tarief) of de HR strippenkaart (incidenteel advies voor jou of jouw medewerkers) aan. Flexibele en deskundige oplossingen!

Donders HRM biedt ook de mogelijkheid om processen met betrekking tot de Wet verbetering Poortwachter, ontslag- of reïntegratietrajecten te ondersteunen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Wat vinden onze opdrachtgevers?

Ingrid heeft ons ondersteund bij de totstandkoming van ons personeelshandboek. Dit is naar volle tevredenheid gebeurd. Ingrid denkt mee en is zeer praktisch ingesteld. Inhoudelijk heeft ze ons erg geholpen. Ik zou Ingrid zeker aanbevelen.
Gert-Jan Zwep
Directeur - Agentor N.V.