Werving en selectie

Heb jij onvoldoende tijd voor of ervaring met werving en selectie om de juiste talenten voor de organisatie te vinden? Wil je het volledige werving en selectietraject of een gedeelte ervan (het schrijven van de wervingstekst, het maken van de eerste selectie, het voeren van de gesprekken) uitbesteden? Of heb je nog geen ervaring met het gebruik van de sociale media voor de werving van nieuwe collega’s? Kies dan voor werving en selectie via Donders HRM.

Ook kunnen de drijfverenanalyses van Profile Dynamics je helpen bij het vinden van de juiste kandidaat die goed in het bestaande team past. Met behulp van een volledige teamanalyse kun je een complementair profiel zoeken om nog meer uit het team te halen.

Gemotiveerde medewerkers zijn gelukkiger, gezonder en zij voelen meer binding met de organisatie. ‘Function Profiler®’ helpt je een realistisch (voorkeurs)profiel op te stellen van de kandidaat die het best bij de functie past op basis van zijn of haar drijfveren. Drijfveren geven inzicht in de eigenschappen die nodig zijn voor een bepaalde rol of functie.

Bij de start van het werving en selectie traject kunnen we samen een voorkeursprofiel van de ‘ideale’ kandidaat maken. Aansluitend vult de kandidaat ook een online vragenlijst in, waaruit een persoonlijke drijfverenanalyse ontstaat. Op basis van beide resultaten kunnen we goed onderzoeken of de intrinsieke motivatie van de kandidaat aansluit bij de functie-eisen. Een goed uitgangspunt voor de gesprekken met kandidaten! Kijk hier voor meer informatie of bekijk het filmpje hiernaast over het voorkeursprofiel. 

Donders HRM helpt je graag met de werving en selectie van de beste talenten voor jouw organisatie.

Werving en selectie - Donders HRM
Klik op de afbeelding voor uitleg over het voorkeursprofiel.