ConnectINteams

Jouw team in beweging

ConnectINteams

Jouw team in beweging

Wie zijn wij?

Wij zijn ConnectINteams. Wij zijn 4 zelfstandige teamcoaches die de krachten hebben gebundeld. We hebben een brede achtergrond in teamcoaching, management, HR, psychotherapie, organisatieontwikkeling en communicatie. Door deze expertises krachtig te bundelen, bieden we jouw team precies dát wat het nodig heeft. We zijn alle vier StiR geregistreerde teamcoaches.

Op de foto van links naar rechts: Ingrid Donders, Jacquelijn Baerwaldt, Line Poppema en Ine van den Heijkant.

Wat doen wij?

Je kent jouw team en ziet wat het nodig heeft. Gewoon een boost of juist stevige interventies. Met oog voor de bredere context waarin het team werkt. Voor teams en managers die het goed willen hebben met elkaar. Zodat de resultaten vanzelf volgen.

Teamleren en teams bewegen is maatwerk. Daar zit onze kracht! Gun jouw team een tijdelijke frisse blik van buiten. Iemand die niet belast is met jullie ‘systeem’. Die belangeloos spiegelt, intervenieert, inspireert en patronen helpt doorbreken. Wij zetten jouw team gegarandeerd in beweging!

Een greep uit het aanbod van ConnectINteams lees je hieronder of op onze website

Hybride werken

We zien op het moment veel teams hiermee worstelen. We helpen jouw team hierin een pad te vinden. Met aandacht voor individuele belangen en die van het team. Samen komen tot gedragen afspraken.

Effectiever communiceren

Biedt eye-openers in hoe gemakkelijk je in niet constructieve communicatie belandt… en natuurlijk handvatten om dit gelijk anders te gaan doen.

Zacht werken

Leert teams heel concreet beter om te gaan met werkdruk (hard werken). Helpt daadwerkelijk tijd te maken en stress te verminderen.

Teambiografie

Helpt teams te ‘openen’ en meer te verbinden met elkaar. Teamleden ontdekken achtergronden van zaken die ze voorheen niet scherp hadden. Een mooie, verdiepende teamervaring.

Eigenaarschapspel

Maakt eigenaarschap bespreekbaar aan de hand van een leuk en goed doordacht spel. Welke randvoorwaarden zijn in het geding bij het eigenaarschap? 

Creatief denken

Kan jouw team wel wat positieve energie gebruiken? Wij zetten creatieve denktechnieken in op zoek naar innovatieve oplossingen. Dit levert inspiratie, energie en verbinding. 

Drijfverenanalyses

Wanneer je weet wat mensen drijft, dan heb je een belangrijke sleutel in handen om ze te motiveren, meer voldoening te geven in hun werk, de sfeer te verbeteren en hun betekenis voor de organisatie te vergroten.

Deep democracy

Maakt besluitvorming mét aandacht en waardering voor andere opvattingen mogelijk. Neemt de wijsheid van de minderheid mee in het meerderheidsbesluit.

Meer weten over ConnectINteams? Volg ons op social media.

Meer weten over ConnectINteams? Volg ons op social media.