[rev_slider_vc alias=”homedonders”]

Alles onder één dak

Donders HRM is een betrouwbare en professionele samenwerkingspartner bij de begeleiding, advisering en uitvoering van verschillende onderwerpen op het gebied van organisatieadvies, teamontwikkeling en HRM.

Flexibel inzetbaar

Wij bieden ondersteuning voor korte en lange termijn. Op zowel project- als interimbasis, maar ook in de vorm van een HR abonnement of strippenkaart. Afgestemd op de behoefte van de klant, maar altijd flexibel en deskundig!

Maatwerk

Met een gedegen voorbereiding dragen wij zorg voor een goede relatie met de klant en haar medewerkers. Er is geen standaardpakket voor advies, organisatie- of teamontwikkeling. Omdat elke organisatie uniek is, leveren wij altijd maatwerk.

hr business partner | Donders HRM

Wie zijn wij?

Donders HRM biedt organisaties, van groot tot klein, ondersteuning bij alle vraagstukken rondom HRM, organisatieadvies en teamontwikkeling. Wij zijn een adviesbureau dat organisaties graag helpt bij het vinden van de juiste strategie voor één van de belangrijkste kapitalen in de organisatie: de medewerkers!

De drijvende kracht achter Donders HRM is Ingrid Donders – Adams. Een business partner met 20 jaar ervaring, die leergierig blijft en snel de weg weet te vinden binnen een organisatie. Een generalist, maar een specialist daar waar nodig. Zakelijk en professioneel, maar altijd de (verbinding tussen) mensen en processen in ogenschouw nemend.

“Met een flinke dosis ondernemerschap, ambitie en enthousiasme ben ik in 2013 gestart met Donders HRM. Vanuit passie voor organisaties en mensen. Het is onze missie om waarde toe te voegen aan organisaties en ondernemers door hen te helpen met het bereiken van hun missie en hen te laten doen waar zij goed in zijn: ondernemen! Wij willen de organisaties van onze klanten elke dag een beetje beter maken.”

Graag tot ziens!
Ingrid Donders – Adams

Wat doen wij?

Ons werkgebied is breed. We geloven er namelijk in dat een business partner een generalist is, die – daar waar nodig – ook specialist kan zijn. Wij bieden een breed pakket aan diensten, omdat we geloven dat advies, interim management, talent acquisitie, training, team- en organisatieontwikkeling elkaar versterken. We doen het allemaal, want dat levert de klant een sneller en complementair resultaat op. We zijn pas tevreden als de klant dat ook is.

Donders HRM werkt soms ook samen met partners om de kwaliteit en de breedte van de dienstverlening te kunnen waarborgen. Uiteraard altijd in nauw overleg met de klant.

20

JAAR ERVARING

17

OPDRACHTGEVERS

105

DRIJFVERENANALYSES

9.1

WAARDERING DOOR KLANTEN