Wat leven we momenteel in een bizarre tijd hè? Wie had een aantal maanden geleden kunnen bedenken wat COVID-19 met ons en met de hele wereld doet. Nu zet het virus bijna alles op zijn kop. Vooruit kijken is lastig, want morgen kan het zomaar weer anders zijn. En toch probeer ik op alle mogelijke manieren positief te blijven en de kansen als mens en als ondernemer te zien. Want die zijn er!

Met mijn kennis en ervaring probeer ik ondernemers en organisaties te helpen met de strategie voor de toekomst. Door online Skype-sessies te organiseren en door ondernemers na te laten denken over de ervaringen in de huidige werkelijkheid. Welke ‘best practices’ kun je hieruit meenemen om een future-proof organisatie te worden? Zet de ontwikkeling van je organisatie en je mensen niet stil door deze ‘crisis’, maar focus je juist nu op groei en ontwikkeling. Hoe moeilijk dat ook lijkt of is. Probeer de regie weer in eigen hand te nemen en focus op de mogelijkheden. Persoonlijk leiderschap en zelfreflectie krijgen nu nog meer betekenis. 

De hele maand april bied ik samen met Ine van den Heijkant (Bureau Stimulus) kosteloze online klankbordsessies aan om te sparren over al jouw vragen, zorgen en twijfels. Of je nu directeur, manager of medewerker bent, dat maakt ons niet uit. We denken graag met je mee. #daslief

Hopelijk lukt het jou ook om positief te blijven in deze bijzondere tijd. Zorg goed voor jezelf en voor je naasten. Take care.