Organisatieontwikkeling. Een onderwerp dat veel organisaties en ondernemers op dit moment misschien niet bezighoudt. We leven momenteel in een ‘corona-bubbel’ en voor een groot deel is dat begrijpelijk en logisch. Maar wat als deze ‘crisis’ voorbij is? Hoe staat de organisatie er dan voor? Is het nodig om de strategie te herijken met de wetenschap van nu? Wat doet de ‘crisis’ met de omvang van je bedrijf, met functies en rollen, met de samenwerking en (digitale) communicatie tussen mensen? Misschien wel een gemiste kans als jij hierop niet voorbereid bent en jouw concurrenten wel.

Bureau Stimulus en Donders HRM bundelen de kracht bij organisatieontwikkeling. Met elk onze eigen expertise, maar ook met onze gedeelde kennis als fundament, geven we vorm aan elk vraagstuk rondom organisatieontwikkeling. Uiteraard met oog voor het ‘hart’ van jouw organisatie: de missie, visie en doelen.

In deze dynamische wereld is het prettig om een sparringpartner te hebben, die geen onderdeel is van de operationele organisatie. Die ‘out of the box’ meedenkt, ervaring heeft met organisatieverandering en een ongefilterde kijk heeft op de organisatie. Wij leveren maatwerk op het gebied van organisatieontwikkeling en training, rekening houdend met de specifieke behoeften van de organisatie en de teams.

Eens sparren? Dat doen we nu natuurlijk online en op een later moment graag face-to-face. Bel naar 06-83701212 of mail ons.